10 jaar lang mooischilderwerk  v.a € 28,- per maand

Zorgeloos Schilderwerk
Financiële Rust
Minder Houtrot

Hoe werkt het schilderabonnement

Mooigeschilderdhuis heeft een uniek concept ontwikkeld: het schilderabonnement. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je huis er altijd op zijn best uitziet, zonder grote verrassingen. Je begint met het laten uitvoeren van een volledige schilderbeurt: de startbeurt. De kosten hiervan worden bepaald aan de hand van de grootte van je huis en het kwaliteitsniveau dat je wilt. Als je dit betaald hebt,start een maandelijks schilderabonnement bij Mooigeschilderdhuis.

Het schilderabonnement werkt als volgt:

zodra je je hebt aangemeld en betaald voor je startbeurt, komt een van onze ervaren schilders je huis inspecteren en bepalen wat voor onderhoud het regelmatig nodig heeft om er goed uit te blijven zien. Op basis van deze beoordeling kunnen we dan een plan opstellen dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd en dat een geschatte hoeveelheid verf en andere materialen bevat die elke maand nodig zijn, evenals een schema voor onze bezoeken om ervoor te zorgen dat alles tijdig wordt aangepakt..

Wilt u gebeld worden?

Naam
Tijd(Vereist)
:

Voor al uw schilderwerk in, rond en buiten het huis bent u bij schilder in Best aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van kozijnen en deuren, schilderen van houten buitenmeubilair en onderhoud van houten gevelbekleding.

Het belangrijkste voor ons is dat u als klant nog jarenlang kunt genieten van een nette omgeving rondom uw woning. Daarom bieden wij u een compleet onderhoudsplan waarin zowel schilderwerk als reparaties op vaste tijdstippen zijn opgenomen. Door dit plan zorgen wij ervoor dat alles in perfecte staat blijft!

We beginnen met een eenmalige schilderbeurt van het buitenhoutwerk van uw woning. Dit zorgt ervoor dat het er weer prachtig uitziet. Ook op dit werk geven wij garantie. Mocht er dus binnen twee jaar iets misgaan, dan verzorgen wij dit kosteloos!

Na de eenmalige schilderbeurt kunnen we vervolgens bespreken wat uw persoonlijke wensen zijn voor de komende 10 jaar. We kunnen het onderhoudsplan daarop aanpassen, zodat alles perfect in uw budget en behoeften past. U zult met een gerust hart weten dat alle kozijnen, deuren en ander houtwerk in absolute topconditie blijven, zonder dat daar zorgen of extra kosten aan verbonden zijn!

Uiteraard verzorgen wij ook aanvullende diensten zoals beitsen, lakken of polijsten indien gewenst. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen zodat u elke keer weer een optimaal resultaat krijgt!

Om het u gemakkelijk te maken, bieden wij ook een vast laag maandelijks bedrag dat alle onderhoudswerkzaamheden gedurende deze 10 jaar dekt. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en hoeveel geld u daarvoor maandelijks opzij moet zetten.

Dus als u op zoek bent naar de beste oplossing voor al uw schilderwerk in en om uw huis, kijk dan niet verder dan Schilder in Best! Met ons complete onderhoudsplan voor de komende 10 jaar in combinatie met ons vaste lage maandbedrag weet u zeker dat alles goed geregeld is zodat u zich verder nergens zorgen over hoeft te maken!

Schilder breda schilder roosendaal schilder Eindhoven

voorwaarden privacybeleid. lees link text
accepteren
Mobiele versie afsluiten