10 jaar lang mooischilderwerk  v.a € 28,- per maand

Zorgeloos Schilderwerk
Financiële Rust
Minder Houtrot

Hoe werkt het schilderabonnement

Mooigeschilderdhuis heeft een uniek concept ontwikkeld: het schilderabonnement. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je huis er altijd op zijn best uitziet, zonder grote verrassingen. Je begint met het laten uitvoeren van een volledige schilderbeurt: de startbeurt. De kosten hiervan worden bepaald aan de hand van de grootte van je huis en het kwaliteitsniveau dat je wilt. Als je dit betaald hebt,start een maandelijks schilderabonnement bij Mooigeschilderdhuis.

Het schilderabonnement werkt als volgt:

zodra je je hebt aangemeld en betaald voor je startbeurt, komt een van onze ervaren schilders je huis inspecteren en bepalen wat voor onderhoud het regelmatig nodig heeft om er goed uit te blijven zien. Op basis van deze beoordeling kunnen we dan een plan opstellen dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd en dat een geschatte hoeveelheid verf en andere materialen bevat die elke maand nodig zijn, evenals een schema voor onze bezoeken om ervoor te zorgen dat alles tijdig wordt aangepakt..

Wilt u gebeld worden?

Naam
Tijd(Vereist)
:

Schilder in Geertruidenberg is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele schilder. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen, beitsen en lakken van alle soorten houtwerk, maar ook van metalen, aluminium en kunststof onderdelen. Onze ervaren schilders zijn goed opgeleid en staan bij elke klus garant voor een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Ons schilderwerk onderhoudsplan omvat regelmatige inspecties om na te gaan of er sinds de laatste inspectie schade of slijtage is opgetreden. Dit helpt ons om potentiële problemen vroegtijdig te identificeren en ervoor te zorgen dat de buitenkant van uw huis in topconditie blijft.

Wij bieden u de beste oplossing voor al uw schilderwerk in en rond uw huis. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is en betaalt u een vast laag bedrag per maand. De kosten van het onderhoudsplan zijn afhankelijk van de grootte van uw woning, de leeftijd, het gebruikte type verf en andere factoren. Wij geven een prijsopgave voordat u begint, zodat u zeker weet wat de totale kosten zullen zijn.

Onze vakkundige schilders gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat. Ze hebben jarenlange ervaring met zowel binnen- als buitenschilderwerk, dus u kunt erop vertrouwen dat ze elke keer weer prachtige resultaten leveren. Ze werken ook snel om uw dagelijks leven zo min mogelijk te verstoren, terwijl ze toch uitstekende resultaten leveren.

Wij bieden een breed scala aan diensten naast alleen schilderen, zoals het repareren van beschadigd houtwerk of het vervangen van rotte vensterbanken of deurkozijnen. Al deze diensten komen zonder extra kosten wanneer u kiest voor ons onderhoudsplan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten als er iets gerepareerd moet worden!

Voor grotere projecten zoals complete make-overs bieden wij speciale kortingen op onze reguliere tarieven, zodat u nog meer geld kunt besparen door gebruik te maken van ons loyaliteitsprogramma! Daarnaast geven wij ook gratis advies over hoe u uw woning na oplevering het beste kunt onderhouden, zodat deze er nog vele jaren als nieuw uitziet! Tot slot zijn al onze diensten verzekerd zodat klanten gerust kunnen zijn dat hun investeringen beschermd zijn tegen onverwachte incidenten tijdens de werkzaamheden die worden uitgevoerd door schilders in Geertruidenberg.

We zijn er trots op een van de toonaangevende schilders in Geertruidenberg te zijn die echt geven om de tevredenheid van onze klanten; ervoor zorgen dat ze kwaliteitsservice krijgen tegen concurrerende prijzen elke keer dat ze ons inhuren! Dus waarom belt u ons niet vandaag nog en kom meer te weten over onze 10-jarige onderhoudsplannen? U zult er geen spijt van krijgen!

Schilder breda schilder roosendaal schilder hank schilder etten-leur schilder zevenbergen

voorwaarden privacybeleid. lees link text
accepteren
Mobiele versie afsluiten