10 jaar lang mooischilderwerk  v.a € 28,- per maand

Zorgeloos Schilderwerk
Financiële Rust
Minder Houtrot

Hoe werkt het schilderabonnement

Mooigeschilderdhuis heeft een uniek concept ontwikkeld: het schilderabonnement. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je huis er altijd op zijn best uitziet, zonder grote verrassingen. Je begint met het laten uitvoeren van een volledige schilderbeurt: de startbeurt. De kosten hiervan worden bepaald aan de hand van de grootte van je huis en het kwaliteitsniveau dat je wilt. Als je dit betaald hebt,start een maandelijks schilderabonnement bij Mooigeschilderdhuis.

Het schilderabonnement werkt als volgt:

zodra je je hebt aangemeld en betaald voor je startbeurt, komt een van onze ervaren schilders je huis inspecteren en bepalen wat voor onderhoud het regelmatig nodig heeft om er goed uit te blijven zien. Op basis van deze beoordeling kunnen we dan een plan opstellen dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd en dat een geschatte hoeveelheid verf en andere materialen bevat die elke maand nodig zijn, evenals een schema voor onze bezoeken om ervoor te zorgen dat alles tijdig wordt aangepakt..

Wilt u gebeld worden?

Naam
Tijd(Vereist)
:

Schilder in Hank is een professioneel schildersbedrijf dat schilderdiensten levert in en om het huis. Wij zijn gespecialiseerd in residentieel schilderwerk en woningrenovaties, buitenschilderwerk, en commercieel schilderwerk. Wij bieden kwaliteit vakmanschap en een uitstekende klantenservice tegen concurrerende tarieven. Onze ervaren schilders zijn hoog opgeleid om alle aspecten van interieur / exterieur schilderwerken van begin tot eind te behandelen.

Wij begrijpen dat de behoeften van iedereen anders zijn als het gaat om het onderhoud van hun huis. Daarom bieden wij verschillende oplossingen, van eenmalige schilderwerken tot volledige schilderwerk onderhoudsplannen die tot 10 jaar kunnen duren.

Onze oplossing voor eenmalig schilderwerk is ideaal voor degenen die alleen wat bijwerk of kleine reparaties aan hun ramen of deuren, muren of plafonds nodig hebben. We komen langs en beoordelen uw behoeften voordat we u een schatting geven van het werk dat gedaan moet worden. Als u de prijsopgave goedkeurt, komen we langs en voeren we de klus binnen de afgesproken tijd uit.

Voor degenen die meer regelmatige aandacht voor hun huis nodig hebben, is ons complete onderhoudsplan perfect voor hen, omdat het hen een laag maandelijks bedrag biedt dat al hun schilderwerk dekt gedurende een periode van 10 jaar! Dit plan omvat periodieke inspecties van kozijnen, deuren en ander houtwerk rond uw huis, samen met alle noodzakelijke reparaties of bijwerkingen die nodig zijn om alles er op zijn best uit te laten zien!

Bovendien staan onze vakkundige schilders altijd voor u klaar als u tijdens deze periode te maken krijgt met onverwachte problemen met uw ramen of deuren – zoals scheuren in kozijnen of afbladderende verf – zodat deze meteen kunnen worden aangepakt zonder dat uw dagelijks leven te veel wordt verstoord!
Wij bieden ook speciale kortingen als u besluit in te tekenen op ons lange termijn onderhoudsplan – dus het loont echt op de lange termijn!

Schilder in Hank is toegewijd aan het leveren van topkwaliteit service tegen concurrerende tarieven, met behoud van hoge normen van vakmanschap in elk project dat we ondernemen – hoe groot of klein het ook is! Dus als u op zoek bent naar betrouwbare maar betaalbare schildersdiensten in Hank, kijk dan niet verder dan ons! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod van oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw woning!

Schilder breda schilder roosendaal schilder oss schilder etten-leur schilder zevenbergen

voorwaarden privacybeleid. lees link text
accepteren
Mobiele versie afsluiten