10 jaar lang mooischilderwerk  v.a € 28,- per maand

Zorgeloos Schilderwerk
Financiële Rust
Minder Houtrot

Hoe werkt het schilderabonnement

Mooigeschilderdhuis heeft een uniek concept ontwikkeld: het schilderabonnement. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je huis er altijd op zijn best uitziet, zonder grote verrassingen. Je begint met het laten uitvoeren van een volledige schilderbeurt: de startbeurt. De kosten hiervan worden bepaald aan de hand van de grootte van je huis en het kwaliteitsniveau dat je wilt. Als je dit betaald hebt,start een maandelijks schilderabonnement bij Mooigeschilderdhuis.

Het schilderabonnement werkt als volgt:

zodra je je hebt aangemeld en betaald voor je startbeurt, komt een van onze ervaren schilders je huis inspecteren en bepalen wat voor onderhoud het regelmatig nodig heeft om er goed uit te blijven zien. Op basis van deze beoordeling kunnen we dan een plan opstellen dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd en dat een geschatte hoeveelheid verf en andere materialen bevat die elke maand nodig zijn, evenals een schema voor onze bezoeken om ervoor te zorgen dat alles tijdig wordt aangepakt..

Wilt u gebeld worden?

Naam
Tijd(Vereist)
:

Als professionele schilder in Oirschot garanderen wij dat al het schilderwerk goed en met kwaliteitsmaterialen wordt uitgevoerd.

Bij ons bedrijf bieden wij u een compleet Schilderwerk onderhoudsplan voor de komende 10 jaar, zodat u zeker weet dat al het schilderwerk goed verzorgd wordt en uw woning er altijd goed uitziet. Wij houden rekening met de specifieke behoeften van de klant en maken op basis daarvan een onderhoudsplan op maat.

Een compleet onderhoudsplan begint met een eenmalige schilderbeurt. Dit zorgt ervoor dat het houtwerk correct en professioneel geschilderd wordt zodat het vele jaren meegaat. De eerste stap is altijd het schuren van het houtwerk alvorens grondverf of verf aan te brengen. Na de grondverf volgen twee lagen verf. Wij gebruiken hoogwaardige verven met een langdurige bescherming, zodat uw ramen, deuren en ander houtwerk er nog vele jaren als nieuw uitzien.

Nadat we uw huis eenmaal professioneel hebben geschilderd, kunnen we het uiterlijk van uw huis blijven onderhouden door middel van regelmatige onderhoudsbezoeken om de zes maanden of het jaar, afhankelijk van de wensen van de klant. Tijdens deze bezoeken controleren wij de staat van de buiten- en binnenelementen van uw woning, zoals kozijnen, deuren, luiken en ander houtwerk. Indien nodig nemen we maatregelen om eventuele schade of slijtage aan deze elementen te herstellen zodat ze nog vele jaren in perfecte staat blijven.

Naast deze reguliere onderhoudswerkzaamheden bieden wij onze klanten ook preventieve maatregelen om hun houtwerk te beschermen tegen vochtschade of andere weersomstandigheden zoals vorst of hittegolven. Bijvoorbeeld; als uw ramen in de zomer aan direct zonlicht worden blootgesteld, adviseren wij u om er zonwerende folie op aan te brengen om te voorkomen dat ze na verloop van tijd door UV-stralen verbleken.

Wij begrijpen dat schilderwerken kostbaar kunnen zijn voor mensen die er niet veel ervaring mee hebben. Daarom hebben wij een vast laag maandelijks betalingsplan gecreëerd voor onze klanten die geïnteresseerd zijn in het afsluiten van een volledig onderhoudsplan van ons voor een langere periode. Door u te abonneren op dit lage maandelijkse bedrag krijgt u te allen tijde toegang tot onze diensten zonder dat er verborgen kosten worden toegevoegd na ontvangst van onze factuur elke maand. Op deze manier weet u precies wat u elke maand betaalt terwijl u er zeker van bent dat alles met betrekking tot het schilderwerk rondom uw huis goed door ons wordt verzorgd.

Bij Schilder in Oirschot streven we er altijd naar onze klanten een uitstekende klantenservice en hoogwaardige resultaten te bieden als het gaat om het schilderen van hun huis. Zoals eerder gezegd , of het nu gaat om een eenmalige schilderklus of een uitgebreid onderhoudsplan over een langere periode , wees gerust dat wij u de beste oplossing bieden voor al uw schilderwerkzaamheden . Neem dus vandaag nog contact met ons op als u op zoek bent naar een ervaren professionele schilder in Oirschot!

Schilder breda schilder roosendaal schilder oss schilder etten-leur schilder zevenbergen

voorwaarden privacybeleid. lees link text
accepteren
Mobiele versie afsluiten