10 jaar lang mooischilderwerk  v.a € 28,- per maand

Zorgeloos Schilderwerk
Financiële Rust
Minder Houtrot

Hoe werkt het schilderabonnement

Mooigeschilderdhuis heeft een uniek concept ontwikkeld: het schilderabonnement. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je huis er altijd op zijn best uitziet, zonder grote verrassingen. Je begint met het laten uitvoeren van een volledige schilderbeurt: de startbeurt. De kosten hiervan worden bepaald aan de hand van de grootte van je huis en het kwaliteitsniveau dat je wilt. Als je dit betaald hebt,start een maandelijks schilderabonnement bij Mooigeschilderdhuis.

Het schilderabonnement werkt als volgt:

zodra je je hebt aangemeld en betaald voor je startbeurt, komt een van onze ervaren schilders je huis inspecteren en bepalen wat voor onderhoud het regelmatig nodig heeft om er goed uit te blijven zien. Op basis van deze beoordeling kunnen we dan een plan opstellen dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd en dat een geschatte hoeveelheid verf en andere materialen bevat die elke maand nodig zijn, evenals een schema voor onze bezoeken om ervoor te zorgen dat alles tijdig wordt aangepakt..

Wilt u gebeld worden?

Naam
Tijd(Vereist)
:

U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw woning, maar ook voor een eenmalige schilderbeurt.

Schilderen is een effectieve manier om uw huis of bedrijf een nieuwe uitstraling te geven, maar het kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Bij Prinsenbeek schilder begrijpen we dat schilderen een uitdaging kan zijn en daarom bieden we een compleet onderhoudsplan dat al uw schilderbehoeften regelt. Wij bieden u de beste oplossing voor al uw schilderwerk in en om uw huis, zodat u zeker weet dat alles goed geregeld is en u betaalt een vast laag maandbedrag.

Ons complete schilderwerk onderhoudsplan houdt de verf van uw ramen, deuren en ander houtwerk fris, evenals alle andere plekken die geschilderd moeten worden. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en hebben ervaren personeel met jarenlange ervaring in het vak. Wij garanderen ons vakmanschap en zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft, zodat u weer kunt genieten van het leven thuis of op het werk.

Bij Prinsenbeek Schilderwerken geloven we in het creëren van lange termijn relaties met onze klanten en daarom bieden we concurrerende tarieven voor al onze diensten. Met ons complete onderhoudsplan krijgt u regelmatige inspecties, advies over het onderhoud van uw houtwerk, opleveringsrapporten, volledige overschildering indien nodig zonder extra kosten en nog veel meer! Dit alles betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het bijhouden van het onderhoud of er te veel voor hoeft te betalen; alles wordt door ons geregeld!

Als onderdeel van onze service bieden wij ook eenmalige schilderwerken aan, zodat als u uw huis een onmiddellijke facelift wilt geven zonder dat u een volledig onderhoudsplan nodig heeft, dat ook geen probleem is! Ons team van professionals zorgt ervoor dat het er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet! Een enkele coating is inbegrepen in de prijs, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over toekomstig onderhoud; geniet gewoon van de nieuw geschilderde muren!

Wij zijn er niet alleen om uw woning te onderhouden, maar geven ook advies over hoe u deze het beste kunt onderhouden; iets wat weinig andere schilders doen! Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen bij het beantwoorden van eventuele vragen over schilderwerk of gebruikte materialen, dus vraag gerust! En bij elke uitgevoerde klus hoort een schriftelijk bewijs van wat er is gedaan, zodat er geen twijfel bestaat over wat er is gedaan als het tijd is voor de betaling!

Prinsenbeek Schilder biedt een onverslaanbare combinatie: professionele service tegen zeer concurrerende tarieven en een uitstekende klantenservice. Of het nu gaat om een eenmalige schilderklus of een compleet onderhoudsplan voor 10 jaar, kies ons als eerste, want kwaliteit is het belangrijkst als het gaat om schilderprojecten!

Schilder breda schilder roosendaal schilder oss schilder etten-leur schilder zevenbergen

voorwaarden privacybeleid. lees link text
accepteren
Mobiele versie afsluiten