10 jaar lang mooischilderwerk  v.a € 28,- per maand

Zorgeloos Schilderwerk
Financiële Rust
Minder Houtrot

Hoe werkt het schilderabonnement

Mooigeschilderdhuis heeft een uniek concept ontwikkeld: het schilderabonnement. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je huis er altijd op zijn best uitziet, zonder grote verrassingen. Je begint met het laten uitvoeren van een volledige schilderbeurt: de startbeurt. De kosten hiervan worden bepaald aan de hand van de grootte van je huis en het kwaliteitsniveau dat je wilt. Als je dit betaald hebt,start een maandelijks schilderabonnement bij Mooigeschilderdhuis.

Het schilderabonnement werkt als volgt:

zodra je je hebt aangemeld en betaald voor je startbeurt, komt een van onze ervaren schilders je huis inspecteren en bepalen wat voor onderhoud het regelmatig nodig heeft om er goed uit te blijven zien. Op basis van deze beoordeling kunnen we dan een plan opstellen dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd en dat een geschatte hoeveelheid verf en andere materialen bevat die elke maand nodig zijn, evenals een schema voor onze bezoeken om ervoor te zorgen dat alles tijdig wordt aangepakt..

Wilt u gebeld worden?

Naam
Tijd(Vereist)
:

mensen die een huis bezitten in en rond Rijen en hun huis goed willen onderhouden.

Je huis schilderen is niet iets wat je elke dag doet, maar het moet wel van tijd tot tijd gebeuren. Het is belangrijk voor de uitstraling van je huis en voor de waarde van je woning. Als u in of rond Rijen woont, kunt u rekenen op Schilder in Rijen voor deskundige schilderdiensten die ervoor zorgen dat uw huis er nog jaren goed uitziet.

Bij Schilder in Rijen begrijpen we hoe belangrijk het is om een mooie woning te hebben die in topconditie blijft. Daarom bieden wij onze klanten complete onderhoudsplannen die al hun schilderbehoeften gedurende 10 jaar dekken. Met ons onderhoudsplan krijgt u een eenmalige schilderbeurt gevolgd door regelmatige onderhoudsbezoeken op vaste tijdstippen zodat kozijnen, deuren en ander houtwerk in absolute topconditie blijven.

Welke schilderklus u ook wilt laten uitvoeren, wij hebben de ervaring en expertise om de klus goed te klaren. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en professionele technieken om elke keer weer een perfecte afwerking te garanderen. Onze ervaren schilders zijn volledig gekwalificeerd en verzekerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw eigendom bij ons in veilige handen is.

Onze uitgebreide onderhoudsplannen worden specifiek afgestemd op de individuele behoeften en het budget van elke klant. We beginnen met een eerste beoordeling waarbij we uw wensen bespreken en een op maat gemaakt plan opstellen dat in uw budget past en tegelijkertijd maximaal voordeel uit onze diensten haalt. Dit omvat een onmiddellijke eenmalige schilderbeurt en regelmatige onderhoudsbezoeken op vaste tijdstippen gedurende de looptijd van het contract (meestal een of twee keer per jaar). Tijdens deze bezoeken inspecteren onze gekwalificeerde schilders alle ramen, deuren en ander houtwerk op schade of slijtage, behandelen ze deze met beschermende coatings, repareren ze eventuele schade, schilderen ze gebieden opnieuw, ruimen ze zelf op en geven ze advies over eventuele verdere werkzaamheden voordat ze de voltooide klus aftekenen.

Naast onze binnen- en buitenschilderdiensten leveren wij ook aanvullende diensten zoals het installeren/verwijderen van behang, pleisteren/pleisteren/repareren van muren en plafonds, beitsen en lakken van hout, verzegelen en schoonmaken van terrassen en vele andere! Welke service u ook nodig heeft – laat het ons weten!

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om uw woning er op zijn best uit te laten zien zonder dat het u geld kost, dan bent u bij Schilder in Rijen aan het juiste adres! Met onze complete schilderwerk onderhoudsplan weet u zeker dat alles geregeld is zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het betalen van grote bedragen ineens of het inhuren van verschillende bedrijven voor verschillende klussen gedurende het jaar. Plus met onze lage maandelijkse kosten – het is zelfs betaalbaarder dan ooit tevoren! Dus als u op zoek bent naar betrouwbare schildersdiensten in Rijen – zoek niet verder dan Schilder in Rijen!

Schilder breda schilder roosendaal schilder tilburg schilder eindhoven

voorwaarden privacybeleid. lees link text
accepteren
Mobiele versie afsluiten