10 jaar lang mooischilderwerk  v.a € 28,- per maand

Zorgeloos Schilderwerk
Financiële Rust
Minder Houtrot

Hoe werkt het schilderabonnement

Mooigeschilderdhuis heeft een uniek concept ontwikkeld: het schilderabonnement. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je huis er altijd op zijn best uitziet, zonder grote verrassingen. Je begint met het laten uitvoeren van een volledige schilderbeurt: de startbeurt. De kosten hiervan worden bepaald aan de hand van de grootte van je huis en het kwaliteitsniveau dat je wilt. Als je dit betaald hebt,start een maandelijks schilderabonnement bij Mooigeschilderdhuis.

Het schilderabonnement werkt als volgt:

zodra je je hebt aangemeld en betaald voor je startbeurt, komt een van onze ervaren schilders je huis inspecteren en bepalen wat voor onderhoud het regelmatig nodig heeft om er goed uit te blijven zien. Op basis van deze beoordeling kunnen we dan een plan opstellen dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd en dat een geschatte hoeveelheid verf en andere materialen bevat die elke maand nodig zijn, evenals een schema voor onze bezoeken om ervoor te zorgen dat alles tijdig wordt aangepakt..

Wilt u gebeld worden?

Naam
Tijd(Vereist)
:

Wilt u ervoor zorgen dat het schilderwerk van uw ramen, deuren en ander houtwerk regelmatig wordt uitgevoerd?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Schilderwerken in Schijndel biedt een compleet onderhoudsplan voor uw schilderwerk in en om uw woning. Wij bieden u de beste oplossing voor al uw schilderwerk, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles goed geregeld is. U betaalt voor deze service een vast laag bedrag per maand.

Wat houdt ons onderhoudsplan in?
Ons schilderwerk onderhoudsplan omvat een eenmalige schilderbeurt waarbij wij al uw kozijnen, deuren en ander houtwerk schilderen. Nadat die klus is geklaard, plannen we om de twee jaar regelmatige controlebezoeken om alle plekken die na verloop van tijd versleten of beschadigd zijn, te controleren en opnieuw te schilderen. Daarnaast kunnen we ook alle schade herstellen die door normaal gebruik of verwering is ontstaan. Verder bieden we desgewenst aanvullende diensten aan zoals het schuren, lakken en beitsen van de houten oppervlakken.

Wat zijn de voordelen?
Het grote voordeel van een compleet onderhoudsplan is dat u uw kozijnen, deuren en ander houtwerk het hele jaar door in topconditie kunt houden zonder er zelf omkijken naar te hebben. De kosten van deze service worden uitgesmeerd over meerdere jaren in plaats van dat het een kostenpost vooraf is, waardoor het voor iedereen betaalbaarder wordt. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning of het vinden van iemand die betrouwbaar genoeg is om het werk goed te doen – wij regelen al die dingen voor u!

Bovendien bestaat ons team alleen uit ervaren professionals die precies weten wat ze doen als het gaat om dergelijke schilderklussen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken of de klus wel of niet goed is geklaard, zodat u met een gerust hart weet dat alles goed is geregeld.

Tot slot zijn onze prijzen zeer concurrerend, waardoor ze vaak lager zijn dan andere bedrijven die elders in Schijndel of zelfs in naburige plaatsen zoals Veghel of Eindhoven vergelijkbare diensten aanbieden. Dus als u ons kiest voor uw schilderonderhoud, krijgt u ook nog eens waar voor uw geld!

Al met al biedt Schilder in Schijndel een uitstekende service tegen een onverslaanbare prijs – dus waarom zou u vandaag niet beginnen? Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze complete onderhoudsplannen en hoe deze uw woning ten goede kunnen komen!

Schilder breda schilder roosendaal schilder tilburg schilder eindhoven

voorwaarden privacybeleid. lees link text
accepteren
Mobiele versie afsluiten