10 jaar lang mooischilderwerk  v.a € 28,- per maand

Zorgeloos Schilderwerk
Financiële Rust
Minder Houtrot

Hoe werkt het schilderabonnement

Mooigeschilderdhuis heeft een uniek concept ontwikkeld: het schilder abonnement. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je huis er altijd op zijn best uitziet, zonder grote verrassingen. Je begint met het laten uitvoeren van een volledige schilderbeurt: de startbeurt. De kosten hiervan worden bepaald aan de hand van de grootte van je huis en het kwaliteitsniveau dat je wilt. Als je dit betaald hebt,start een maandelijks schilderabonnement bij Mooigeschilderdhuis.

Schildersbedrijf Vlijmen

Het schilderabonnement werkt als volgt:

zodra je je hebt aangemeld en betaald voor je startbeurt, komt een van onze ervaren schilders je huis inspecteren en bepalen wat voor onderhoud het regelmatig nodig heeft om er goed uit te blijven zien. Op basis van deze beoordeling kunnen we dan een plan opstellen dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd en dat een geschatte hoeveelheid verf en andere materialen bevat die elke maand nodig zijn, evenals een schema voor onze bezoeken om ervoor te zorgen dat alles tijdig wordt aangepakt..

Schilder Vlijmen

Wilt u gebeld worden?

Naam
Tijd(Vereist)
:

Het schilderen van uw woning kan een duur, tijdrovend en ingewikkeld proces zijn. Maar met het unieke concept van schilderabonnementen van Mooigeschilderdhuis bv in Vlijmen hoeft u zich over geen van deze aspecten zorgen te maken. Het schilderabonnement is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw huis er altijd op zijn best uitziet, zonder grote verrassingen.

Mooigeschilderdhuis bv is in 2020 opgericht door twee jarenlange vrienden en verfspecialisten die de behoefte zagen aan een handigere manier om huizen er op hun best uit te laten zien. Met hun achtergrond in schilderwerk besloten ze een bedrijf op te richten dat het voor huiseigenaren makkelijker en betaalbaarder zou maken om hun huis up-to-date te houden. Ze ontwikkelden het concept van schilderabonnementen als een manier om deze service te bieden.

Het schilderabonnement begint met een complete schilderbeurt: de startersklus. Hier komt Mooigeschilderdhuis om de hoek kijken en doet alle noodzakelijke voorbereidingen voordat het eigenlijke schilderproces begint. Denk hierbij aan het schilderklaar maken van muren, het repareren van scheuren of gaten, het aanbrengen van grondverf en het kiezen van de juiste verfsoort voor elke muur of kamer. Zodra dit is gedaan, zullen ze beginnen met het aanbrengen van de verf met behulp van kwasten of rollers, afhankelijk van wat het beste werkt in elke situatie. De kosten van deze startersklus worden bepaald aan de hand van de grootte van uw woning en het gewenste kwaliteitsniveau. Nadat deze eerste betaling is gedaan, beginnen de maandelijkse betalingen bij Mooigeschilderdhuis die alle extra retouches dekken die nodig zijn gedurende het jaar, evenals jaarlijkse inspecties die garanderen dat uw huis er het hele jaar door goed uit blijft zien.

De doelgroep voor het unieke concept van Mooigeschilderdhuis zijn mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijkere en meer betaalbare manier om hun huis er goed uit te laten zien zonder dat ze meerdere keren per jaar een schilder moeten inhuren of het zelf moeten doen. Dit abonnement bespaart ook tijd omdat er geen noodzaak is om verschillende soorten verf te onderzoeken, ze te kopen of om te gaan met rommel achteraf omdat Mooigeschilderdhuis voor alles zorgt van begin tot eind inclusief het opruimen nadat ze klaar zijn, zodat u zich nergens anders zorgen over hoeft te maken dan het genieten van uw nieuw geschilderde huis!

Naast gemak en betaalbaarheid zorgt Mooigeschilderdhuis er ook voor dat er alleen materialen van topkwaliteit worden gebruikt wanneer er aan iemands huis wordt gewerkt, zodat het langer meegaat en er na verloop van tijd beter uitziet. Ze bieden ook advies over kleurkeuze en geven handige tips over hoe u uw pas geverfde muren moet onderhouden als ze klaar zijn, zodat u het maximale uit elke cent haalt!

Kortom, de inwoners van Vlijmen hebben nu toegang tot een ongelooflijk gemakkelijke service door het unieke concept van Mooigeschilderdhuis – een service die zowel betaalbaarheid als gemak biedt zonder in te boeten aan kwaliteit! Huiseigenaren hoeven niet langer rekening te houden met dure eenmalige kosten of het laten komen van meerdere schilders gedurende het jaar – nu kunnen ze gewoon één laag maandelijks bedrag betalen voor gegarandeerd onderhoud in hun hele huis!

Schilder breda schilder roosendaal Schilder Etten-leur Schilder Sleeuwijk Schilder Nieuwendijk Schilder hank

Schilder Oosterhout schilder Tilburg Schilder werkendam